Over mij

Mijn naam is Kitty Bongenaar, ik ben geboren in 1973 in Utrecht.

Met mijn partner Martijn hebben we samen een dochter Jasmijn van 7 jaar. We wonen in IJsselstein. Samen met ondertussen 2 katten (Kanjer & Spetter), 1 hond (Macho),heelllll veel vissen en als het aan mij zou liggen nog heel veel andere dieren. Mijn grote droom is om ooit nog een keer een paard te hebben. Verder ben ik het bourgondische type, ik houd ontzettend veel van eten en drinken, gezelligheid en alles wat daar mee te maken heeft.

Mijn interesse ligt in het regelen, organiseren en ontzorgen van mensen. Ik ben creatief in het oplossen van problemen, ik houd van aanpakken, ik kan goed luisteren en met het stellen van de juiste vragen snel de kern uit een verhaal halen. Verder ben ik een ster in plannen en organiseren. Ik ben een enthousiast, ondernemend, energiek, gedreven, commercieel, doelgericht en sociaal persoon met een groot organisatietalent, een no-nonsens houding en een hands-on mentaliteit.

De afgelopen jaren heb ik binnen verschillende organisaties diverse (commerciële)functies bekleed. Van sales representative, accountmanager, retailmanager, personal assistant tot aan recruiter.  Deze zeer uitgebreide werkervaring neem ik mee en kan ik benutten voor mijn huidige werkzaamheden.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik het concept van netwerkmarketing erg leuk vind om te doen, het biedt veel mogelijkheden om er iets mee te doen. Juist het samenwerken en het begeleiden van mensen naar zijn of haar doelen, vind ik een uitdaging. Belangrijk vind ik dat er een goede klik moet zijn met het bedrijf en ik achter de producten kan staan.

Sinds een tijd werk ik nu samen met 2 mooie netwerkbedrijven:

  • Ha-Ra schoonmaak/beautyproducten, die al meer dan 40 jaar bestaan en een zeer
    goede kwaliteit hebben, met het oog op het milieu en duurzaamheid.
  • Vegas Cosmetics met health en beautyproducten met een zeer uitgebreid pakket met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding en een heel interessant businessconcept.

Het is een kwestie van doen, actie ondernemen en er voor gaan. Je bepaalt zelf de koers en de snelheid, dat is het mooie van het hele verhaal.

Meer weten?

Kitty Bongenaar

06 25384402

kitty@zuiverenpuur.com